Vi vil gerne investere sammen med jer

 

I Alm. Brand Asset Management vil vi gerne samarbejde med investorer, som ønsker at investere sammen med os.

Vi placerer jeres penge ud fra de samme investeringsprincipper, som vi i Alm. Brand bruger til at pleje vores egne midler. På den måde er I sikret, at vi investerer jeres penge efter de samme kortsigtede taktiske og langsigtede strategiske investeringsbeslutninger, som Alm. Brand benytter til at pleje vores egne penge.

Vores fornemmeste opgave er at passe på jeres penge og investere dem, så I får det bedst mulige risikojusterede afkast under hensyntagen til ønsket risikoprofil og jeres etiske krav.

Vi er en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel kapitalforvaltning til institutionelle kunder, herunder bl.a. kommuner, regioner, boligselskaber, faglige organisationer samt vores egne livsforsikrings- og skadesforsikringsselskaber.

Vores medarbejdere har stor erfaring med og indsigt i at forvalte kapital for kunder, der er underlagt Anbringelsesbekendtgørelsen.

Fokus

Vi producerer kun de ydelser og produkter, hvor vi har god erfaring med, at vi kan gøre en forskel. Hvis vi ikke mener, at det er muligt, udvælger vi med omhu eksterne samarbejdspartnere, der kan løse opgaven.

Sparring

Vi ønsker at være sparringspartner for vores kunder. Vores interne viden og erfaring med eksempelvis risikostyring og etik betyder, at vi kan levere den mest komplette rådgivning.

Forvaltning

Vi leverer en service, der bygger på forvaltning af Alm. Brands egne midler, men tilpasset jeres behov. Vi passer med andre ord på jeres penge, som var det vores egne.